Aanbod Springkastelen

Stormbaan Jungle Run 10m

Stormbaan Jungle Run (lxbxh) 10x4x5m (175€ per dag, deze prijzen zijn incl. Btw, geleverd, geplaatst en afbreken) geschikt tot 10 kinderen.

Unicorn Magic

 Unicorn magic (lxbxh) 5x5.4x3.5m (125€per dag deze prijzen zijn incl. btw, geleverd, geplaatst en afbreken) geschikt tot 12 kinderen.

Jungle Safari 

De Jungle (lxbxh) 5.2x5x3.2m (125€per dag deze prijzen zijn incl. btw, geleverd, geplaatst en afbreken) geschikt tot 12 kinderen.  

 Dino Run T-REX

Dino Run T-REX 8m x 5m x 3.1m (lxbxh) bezorgd jong en oud uren plezier! In het springkasteel is er een schuifaf en verschillende obstakels. Dit is een echte eye-catcher voor in je tuin.Het springkasteel is speciaal ontworpen voor Spring&Party. Dit springkasteel is overdekt.

Dagprijs voor dit kasteel is 150€

Unicorn Run.

Dit springkasteel van 9m x 3m x 6m (lxbxh) heeft een glijbaan en obstakels van binnen en toch meer dan voldoende plaats om te springen.
Met dit springkasteel ga je zeker scoren op je feestje!
Ook dit springkasteel is een speciaal ontwerp voor Spring&Party.
Dagprijs voor dit kasteel is 175€

Krokodil 

Dit springkasteel 4,6mx4,4mx3,5m (Lx BxH) is geschikt voor de iets kleinere tuin, dit springkasteel heeft een glijbaan en obstakels van binnen en toch meer dan voldoende plaats om te springen. Geschikt voor 10 kinderen.

Dagprijs 125€

Reserveren of offerte aanvraag contacteer ons.

via contact en reserveren.